ترجمه شده توسط:
فائزه فرارویی - نرجس محمدی - الهام خوش اندام (دانشجویان کارشناسی حرفه ای روابط عمومی-امور رسانه / دانشکده خبر شیراز)
در حال حاضر شما می دانید که گوگل بیش از 200 مؤلفه (سیگنال) برای رتبه بندی سایت ها و صفحات وب دارد. سایت http://backlinko.com/google-ranking-factors را ببنید تا تمام آنها را مشاهده کنید. اما کدام یک از این 200 فاکتور بیشترین تأثیر را دارد؟ یا مهمتر از آن، ما باید بر روی چه فاکتورهایی تمرکز کنیم تا رتبه بالاتری برای سایت خود کسب کنیم؟ خوب، شما خوش شانس هستید چون ما این فهرست را جمع آوری کرده ایم تا نشان دهیم چطور با اطمینان کامل می توانید از هر یک از این 10 فاکتور مهم رتبه بندی گوگل بهره ببرید.
1- کلیدواژه در شروع برچسب عنوان
گوگل وزن بیشتری به کلیدواژه های واقع در ابتدای برچسب عنوان می دهد.
برای مثال، در نظر بگیرید می خواهید برای رتبه بندی کلیدواژه "نکات از دست دادن وزن" بین دو تیتر تصمیم بگیرید:
تیتر 1
نکات از دست دادن وزن: 10 راهکار برای کم کردن وزن در کمترین زمان
یا
تیتر 2
چگونه با این نکات از دست دادن وزن، 10 پوند وزن کم کنیم
گوگل تیتر 1 را بالاتر از تیتر دوم درباره موضوع نکات از دست دادن وزن می بیند. از این رو، از تیتر 1 استفاده کنید.
اقدام عملی: کلیدواژه مورد نظر را در ابتدای برچسب عنوان قرار دهید.
2- طول محتوا
چندین مطالعه در حوزه صنعت (شبیه این مورد، توسط SERPIQ) نشان داده اند که بطور مشخص، محتوای طولانی تر(بیش از 1500 کلمه) در گوگل رتبه بالاتری دارد.
همانگونه که می بینید، 10 نتیجه اول بطور متوسط، 2000 کلمه دارند.
اقدام عملی: حداقل 1500 کلمه برای محتوایی که قصد رتبه بندی در گوگل دارید بنویسید.
3- سرعت بارگذاری صفحه
این حجم بسیار بالایی دارد!!!!!
سرعت بارگذاری صفحه یکی از سیگنال های رتبه بندی می باشد که علنا" و عموما" مورد تأیید گوگل می باشد. این نکته بسیار مهمی است. شما می توانید سرعت بارگذاری سایت خود را با استفاده از ابزار بینش سرعت صفحه خود گوگل، ارزیابی کرده و بهبود ببخشید.
اقدام عملی: از ابزار سنجش سرعت صفحه گوگل برای سنجش سرعت بارگذاری سایت خود استفاده کنید. افزونه های واژه پرداز (نشر واژه) W3 Total Cache و WP Smush IT (هر دو رایگان هستند) می توانند به روند بارگذاری صفحه، سرعت بخشند.
4- اولویت بندی و جانمایی کلیدواژه
مطمئنا" این روزها گوگل توجه زیادی به تراکم کلیدواژه ها نشان نمی دهد. اما این بدان معنا نیست که آنها استفاده از کلیدواژه ها را متوقف کردند... بلکه بسیار متفاوت با این موضوع عمل می کند.....
محتوای کلیدواژه مورد هدفتان در مکان های استراتژیک صفحه – مانند URL، در شروع مقاله و در برچسب های H2- پیامی به گوگل ارسال می کند که صفحه شما در مورد آن کلیدواژه می باشد.
اقدام عملی: کلیدواژه خود را در شروع برچسب عنوان، در 100 کلمه اول یک مقاله و در برچسب H2 و H3 قرار دهید. شما می توانید استراتژی های پیشرفته تری در صفحه SEO فرا گیرید: http://backlinko.com/on-page-seo
5- اعتبار(جایگاه قدرتمند) صفحه/ رتبه صفحه
اعتبار صفحه وب شما-که توسط کیفیت و کمیت لینک های ورودی تعیین می شود- تابحال مهمترین سیگنال رتبه بندی می باشد که گوگل مورد استفاده قرار داده است. در واقع تاوقتی صفحه شما معتبر نباشد، گوگل آن را رتبه بندی نمی کند (چرا باید این کار را بکند؟)
اقدام عملی: استراتژی های ساخت لینک کلاه سفید مثل Guestographics را تلفیق کنید تا به صفحه خود اعتبار ببخشید.
6- اعتبار قدرت دامنه
در زمان رتبه بندی یک صفحه، گوگل نیز از عوامل اعتباردامنه بعنوان یک کل می باشد (که به همین دلیل، سایت هایی مانند آمازون و یوتیوب تقریباً برای هر چیزی رتبه بندی می شوند).
شما می توانید قدرت و اعتبار دامنه خود را با استفاده از سایت Open Site Explorer بررسی کنید.
اقدام عملی: قدرت دامنه خود را با ایجاد (و ترویج) محتوای منحصر بفرد بسازید. برای مثال با روش آسمان خراش.
7- مرتبط بودن لینک ها
همانطور که تاکنون گفته شد، قدرت یک لینک (که توسط رابطه های عمومی صفحه لینک کننده اندازه گیری می شود) واقعاً مهم می باشد. اما گوگل توجه بسیار بیشتری به ارتباط لینک ها با سایت شما دارد. در واقع، یکی از کارمندان گوگل اخیراً اظهار داشت که "مرتبط بودن لینک، یک رابطه عمومی جدید است".
از این رو مطمئن شوید که اکثر لینک های شما از سایت هایی می آید که عینا" با عنوان موضوع شما یکی هستند. بنابراین اگر شما سایتی را راه اندازی کردید که غذای ارگانیک حیوان خانگی می فروشد، مطمئن شوید که شما در حال گرفتن لینک از دیگر سایت های مرتبط با حیوان خانگی هستید... نه سایت هایی درباره کامیون و خالکوبی.
اقدام عملی: بر ساخت لینک هایی از سایت های معتبر و مرتبط تمرکز کنید.
8- زمان توقف
امکان دارد وقتی یک جستجوگر گوگل بر روی صفحه وب شما مستقر می شود، چه اتفاقی بیفتد؟
آیا آنها درنگ کرده و دیگر صفحات سایت شما را بازبینی می کنند... یا آنها به سرعت به عقب و به نتایج جستجو باز می گردند؟ گوگل بسیار ریزبینانه به اینکه چطور مردم با سایت شما در گوگل برخورد و تعامل دارد توجه می کند. میزان زمانی که آنها در سایت شما می گذرانند- که بعنوان زمان توقف شناخته می شود- یک سیگنال بسیار بسیار مهم در رتبه بندی سایت می باشد.
اقدام عملی: قسمت بالای صفحات وب خود را از در هم ریختگی و شلوغی خالی کنید. هرچه این قسمت جذابتر باشد، زمان توقف در سایت شما و در نتیجه رتبه سایتتان بیشتر و بالاتر خواهد رفت.
9- طراحی واکنشگرا (رسپانسیو)
بیش از نیمی از ترافیک وب ها اکنون بواسطه استفاده از دستگاه تلفن همراه می باشد. موضع رسمی گوگل این است که آنها طراحی واکنشگرا را در مقابل یک وب سایت جداگانه مخصوص تلفن همراه ترجیح می دهند (منبع).
بارگذاری سریع و طراحی واکنشگرای متناسب با مرورگر تلفن همراه می تواند وب سایت شما را طی جستجوی مردم بر روی تلفن های هوشمند و تبلت ها در رتبه بالاتری قرار دهد.
اقدام عملی: مطمئن شوید که سایت شما به سرعت برای کاربران تلفن همراه بارگذاری می شود و با طراحی واکنشگرا با درخواست های مخاطب به اجرا در می آید.
10- محتوای کم حجم یا تکراری
گوگل می خواهد سایت های دارای محتوای قوی و اصیل(کپی نشده از جای دیگر)را رتبه بندی کند. بنا به تجربه من، بسیاری از سایت های قدیمی صفحات بی ارزشی را طی سال ها انباشته کرده اند، مثل صفحات دسته بندی و آرشیو شده. صفحات بی ارزش سبک یا تکراری اند یا هر دو ویژگی را دارند- که رتبه سایت شما را پایین نگه می دارد.
اقدام عملی: سایت خود را حسابرسی کرده و صفحات با محتوای تکراری را حذف نموده و یا از فهرست خارج نمایید.